טיולים נבחרים
ארץ הפלאות בדרך המשי ארץ הפלאות בדרך המשי
טיול מאורגן לאוזבקיסטן – 9 ימים
לפרטים
סין - ממלכת המזרח סין - ממלכת המזרח
סין, מקאו, הונג קונג – 15 יום/13 לילות
לפרטים
יוון בטיול פרימיום יוון בטיול פרימיום
יוון, כולל סלוניקי – 8 ימים דלפי, מטאורה, מצובו בהרי הפינדוס, חבל זגוריה...
לפרטים
פלאי תאילנד - טיול משפחות לתאילנד פלאי תאילנד - טיול משפחות לתאילנד
תאילנד, כולל הצפון ופוקט – 14 יום/12 לילות
לפרטים
טיול הפארקים המקיף למשפחות - קיץ טיול הפארקים המקיף למשפחות - קיץ
הולנד, בלגיה, צרפת – 8 ימים
לפרטים
הרוקי'ס הקנדיים ואלסקה הרוקי'ס הקנדיים ואלסקה
קנדה - הרי הרוקי, קרוז לאלסקה – 17 יום
לפרטים
תאילנד המלכותית תאילנד המלכותית
תאילנד, כולל פאטייה ופוקט - 14 יום/12 לילות
לפרטים
יפן - ארץ הסושי והסאקה יפן - ארץ הסושי והסאקה
בתקופת השלכת - 13 יום
לפרטים
תאילנד פלטינום תאילנד פלטינום
טיול מאורגן לתאילנד כולל אמפאווה, שמורת מפלי אראוואן, פאי, פוקט – 16 יום/14 לילות
לפרטים
החלה ההרשמה לטיולי לפלנד 2020! החלה ההרשמה לטיולי לפלנד 2020!
ספארי חורף בלפלנד בטיסה ישירה לרובניימי 7 ימים
לפרטים
פניני הקריבים פניני הקריבים
קובה, פנמה, קוסטה ריקה – 17יום/15ילות
לפרטים
טיולים מאורגנים לדרום אמריקה טיולים מאורגנים לדרום אמריקה
ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, פרו, אקוודור
לפרטים
ספרדי כפול  - טיולי משפחות ספרדי כפול - טיולי משפחות
ספרד-ברצלונה, מדריד – 8 ימים
לפרטים
אל גן העדן הסלובקי אל גן העדן הסלובקי
סלובקיה – 8 ימים
לפרטים
ארץ האש הקווקזית ארץ האש הקווקזית
אזרבייג'ן – 8 ימים
לפרטים
נופים וערים באפריקה נופים וערים באפריקה
דרום אפריקה- 17 ימים
לפרטים

ארץ הסושי והסאקה – המלצות קולינריות למטיילים ביפן

ארץ הסושי והסאקה – המלצות קולינריות למטיילים ביפן

טיול ליפן, המוכרת גם כ"ארץ השמש העולה", מציע לנו חוויה שונה ומרתקת ביותר מכל ההיבטים: המראות, הצלילים, הריחות ובעיקר – הטעמים. טעמים אלו שונים ומיוחדים ומבטיחים לחובבי ההרפתקאות הקולינריות מסע מרתק בין הראמן, הסושי והסאקה ביפן.
 

במטבח היפני מציע מגוון רחב של אפשרויות בחירה ולכם יש הזדמנות לטעום. אוכל מסורתי, אוכל עכשווי, אוכל גלובלי ואוכל מקומי. החוויה בביקור קולינארי ביפן היא חוויה רב חושית מיוחדת במינה בו נחשפים לסויה, מיסו, סאקה, תה, ואסאבי ועוד שהם מרכיבי היסוד של האוכל היפני וכל כך שונים ממרכיבי היסוד במזון המערבי. בנוסף, האוכל ביפן כולל בתוכו שלל דגה ופירות ים שגם אותם ניתן למצוא בכל מטבח יפני.
 

אנו ברימון שמחים להמליץ לכם המלצות קולינאריות אטרקטיביות בעת ביקורכם ביפן.
 

טוקיו, בירתה של יפן, נחשבת גם לבירה הקולינארית של המדינה ויש בה מאות אלפי מסעדות מכל גווני הקשת הקולינארית אשר רבות מהן נאמנות למטבח המסורתי. יש בטוקיו מסעדות זולות מאד שמתמחות במאכלים מסוימים כמו סושי או מאכלי אטריות שונים ועד מסעדות גדולות המתמחות במאכלים משפחתיים כמו גם מטבחים מודרניים וחדשניים שספגו השפעות מכל העולם. קיימות גם מסעדות יוקרה המגישות ארוחות יוקרתיות במיוחד הקרויות קאיסקי – המגישות ארוחות לפי מיטב המסורת היפנית ועל פי כל כללי הטקס מבלי לסטות מהם אפילו במעט. בטוקיו יש גם שלל מסעדות מזון מהיר מקומי ומערבי וגם המון בתי קפה בסגנון מערבי ובתי קפה שונים ומיוחדים כמו למשל – בתי קפה לחיות מחמד ועוד משונים דומים. במסעדות רבות יש להזמין מקום מראש משום שמספר המקומות בהן קטן ביותר.
 

ביפן בכלל ובטוקיו בפרט משתמשים המטבחים המקומיים בחומרי גלם טריים, איכותיים ומשובחים. השוק המפורסם – שוק הדגים  Tsukiji הוא השוק אליו מגיעים כל השפים המקומיים בשעות הבוקר המוקדמות ביותר ורוכשים דגי טונה למסעדות שלהם. אחד המאכלים הפופולאריים והידועים ביותר ביפן הוא הראמן. זוהי למעשה קערה של ציר בקר או עוף בו מניחים אטריות ופרוסות של בשר/עוף או דג וירק ולעיתים גם ביצה. ארוחת הראמן נחשבת ארוחה בריאה ומזינה. במרבית המקומות מקפידים על חומרי גלם איכותיים ביותר וטריים במיוחד. יש ברחבי יפן אלפי מסעדות ראמן ובכל מקום יש את אלו הנחשבות לטובות מכולן בעיני התושבים המקומיים. ברחוב רוקורינשה בטוקיו מרוכזות מספר מסעדות ראמן וכדאי לבקר בו.
 

מאכל פופולארי נוסף, המוכר גם לנו הוא הסושי. בשל השינויים במחירי דגי הטונה המשנים כל יום – אין התחייבות למחירים בסושיות הנחשבות ביפן. המחיר נקבע באותו יום. טוקיו מלאה בסושיות מעין אלו וכל שעליכם לעשות הורא רק לבחור לאן להיכנס. קיימות סושיות שאפילו קיבלו כוכבי מישלן.
 

מאכל נוסף הידוע מאד ביפן ואנו כמובן ממליצים לנסות אותו: מונג'ה – יאקי – שפירושו: "צלה מה שאתה אוהב על הגריל". במסעדות אלו יש משטח פלדה לוהט המשולב בשולחן הישיבה והכל מתנהל בשיטת "עשה זאת בעצמך"  ומבשלים את האוכל על המשטח. יש גם אפשרות שהטבח יעשה זאת עבורכם כמובן. יש גרסאות רבות לתבשיל זה וכל אחד בוחר את זו הנראית לו.
 

המלצה קולינארית נוספת שעליכם לנסות בביקורכם ביפן הוא הקובה ביף. זהו מאכל האופייני לאזוק קובה ביפן אולם לא צריך לנסוע עד לשם כדי אכול אותו. נתחי הקובה ביף נחשבים לבשר רך במיוחד וטעים ביותר. בטוקיו יש כמה וכמה מסעדות שמתמחות בקובה ביף כמו למשל: קוומרה טוקיו גינזה.
 

לסיכום ניתן לומר שבטיולכם ביפן תחוו חוויות קולינריות יוצאות דופן ומיוחדות במינן ויתבלו את טיולכם במגוון מטעמים וחוויות קולינריים. למידע לגבי הטיולים שלנו: טיולים מאורגנים ליפן

 

מלאו את פרטיכם ואנו נחזור אליכם במהרה!

שם מלא: טלפון:
דוא"ל: הודעה:
התקשרו עכשיו 03-5260011 cal